Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   Захід організований Національним агентством України з питань державної служби, Національною академією державного управління при Президентові України та Центром адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу спільно з Одеською обласною державною адміністрацією, Одеською обласною радою, Одеською міською радою та Одеським регіональним інститутом державного управління НАДУ при Президентові України.
   Відкрив Рішельєвські читання та виступив з вітальним словом Голова Національного агентства України з питань державної служби Костянтин Ващенко. З вітальним словом від імені Президента України Порошенка П.П. до учасників заходу звернувся Ігор Жовква - керівник Головного департаменту зовнішньої політики та європейської інтеграції Адміністрації Президента України; привітання від імені Прем’єр-міністра України Гройсмана В.Б. зачитав Володимир Федорчук - заступник Державного секретаря Кабінету Міністрів України, прозвучало привітання від імені Голови Верховної Ради України Праубія А.В. Голова Одеської обласної державної адміністрації - Максим Степанов побажав учасникам заходу плідної роботи та втілення в життя перспективних та дієвих механізмів розвитку державної служби. Член громадської ради ОРІДУ НАДУ при Президентові України, народний депутат України 3-го, 6-го і 7-го скликання Сергій Гриневецький наголосив на тому, що робота заходу має бути спрямована на окреслення перспектив для державних службовців, які в подальшому будуть основою для залучення на державну службу висококваліфікованих професіоналів.
   Марина Білинська - Віце-президент Національної академії державного управління при Президентові України наголосила на великій відповідальності всіх учасників заходу та звернула увагу на те, що ІХ Рішельєвські читання є певним підґрунтям для формування результатів десятирічного досвіду проведення Рішельєвських читань. Микола Іжа - директор Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України привітав учасників заходу та побажав гарної та плідної роботи.
   Модераторами пленарних засідань є: Голова Національного агентства України з питань державної служби Костянтин Ващенко та Віце-президент Національної академії державного управління при Президентові України Марина Білинська. Робота у секціях запланована за трьома напрямами: Секція І. Актуальні питання управління персоналом в контексті професіоналізації державної служби та служби в органах місцевого самоврядування відповідно до стандартів ЄС; Секція II. Досвід, нові виклики і завдання реформування системи забезпечення професійної підготовки та розвитку державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування країн-членів ЄС та країн ініціативи ЄС «Східне партнерство»; Секція III. Розвиток громадянських компетентностей в умовах реформування державного управління та державної служби.

Фотогалерея додається.