Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


05 вересня 2015 року

В Одеському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України відбувся День відкритих дверей щодо прийому до аспірантури та докторантури.
У заході взяли участь представники органів влади Вінницької, Одеської, Миколаївської, Херсонської областей, які бажають підготувати та захистити дисертаційні дослідження в інституті, провідні науковці Одеського регіонального інституту державного управління.
У вступному слові директор інституту М.М.Іжа підкреслив важливість дисертаційних досліджень в галузі державного управління саме в наш час, коли в Україні проводяться широкомасштабні реформи, які потребують наукового супроводу. Микола Михайлович наголосив на відповідальності, яка покладається на тих, хто обрав нелегкий шлях дослідників та побажав присутнім успішно скласти вступні іспити в аспірантуру та зайняти гідне місце серед науковців.
Під час зустрічі заступник директора з наукової роботи С.А.Попов ознайомив присутніх з пріоритетами розвитку науки “Державне управління” та основними завданнями дисертаційних досліджень в цій галузі. . Завідувач кафедри державного управління і місцевого самоврядування Л.Л.Приходченко ознайомила присутніх з напрямками наукових досліджень професорсько-викладацького складу інституту та вимогами до підготовки та захисту дисертацій. Завідувач сектору підготовки науково-педагогічних та наукових кадрів І.В. Нагорна поінформувала про процедуру підготовки та подачі документів
Фотогалерея додається.