Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   15 травня 2015 р. доцент кафедри державного управління і місцевого самоврядування, голова Всеукраїнської Асоціації сприяння самоорганізації населення Андрій Крупник провів запланований у межах Фестивалю науки відкритий урок-диспут «Служіння народу» за участі школярів старших класів Комінтернівського району Одеської області: учнів 9-10 класів Фонтанської середньої школи, а також старшокласників з Крижанівської та інших шкіл району.
   Як зробити владу такою, що служить людям, а не прислуговує олігархам, які люди мають ставати чиновниками, як громадяни можуть впливати на владу та допомагати їй виконувати свої функції належним чином – ці та інші питання стали предметом жвавої дискусії.
   Крупник А.С. навів приклади учнівських творів школярів Комінтернівщини на тему «Якби головою райдержадміністрації був (була) я», де старшокласники щиро і патріотично висловили своє розуміння того, що таке служіння людям, надали конкретні пропозиції владі щодо налагодження життя у районі та в країні.
   Учасникам дискусії були продемонстровані методичні напрацювання Асоціації щодо участі громадськості в управлінні місцевими справами. Також вони були запрошені на навчання до ОРІДУ, на факультет менеджменту.
   Захід відбувся за організаційної підтримки Комінтернівської районної державної адміністрації.



Фотогалерея додається.