Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   На початку свята директор М.М. Іжа звернувся з привітальним словом до жінок інституту. Він зазначив, що саме завдяки їх роботі закладом досягнуто значних результатів у різних сферах діяльності, та від чоловіків інституту висловив вдячність за красу та натхнення, яку вони дарують інституту щодня.
   Ведучими шоу-програми стали декан факультету державного управління Микола Петрович Попов та доцент кафедри регіональної політики та публічного адміністрування Наталія Миколаївна Колісніченко.
   У конкурсі на звання "Містер ОРІДУ - 2014" разом з іншими конкурсантами взяли участь слухачі першого курсу факультету державного управління Євгеній Мочалов та Руслан Ковальчук.
   Учасники продемонстрували неабияку жагу до перемоги, тому члени журі не змогли обрати одного переможця.
   У зв'язку з цим був оголошений додатковий конкурс, у якому двоє фіналістів - Євген Мочалов та Руслан Ковальчук - повинні були зі сцени поздоровити зі святом жінок, присутніх у залі. Проте, знову нічия!
   І нарешті, переможця було визначено за гучністю аплодисментів залу, які були адресовані кожному з претендентів.
   У гідній боротьбі переможцем конкурсу та "Містером ОРІДУ-2014" став слухач факультету державного управління Руслан Ковальчук. А Євген Мочалов виборов собі не менш почесне звання "Містер мужність". Кожен учасник конкурсу разом із дипломом отримав цінні подарунки, а переможцеві дістався головний приз.



Фотогалерея додається.