Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   У період з 11 по 13 березня 2014 року відбувся виїзд робочої групи представників Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (далі - Інститут) до органів публічної влади Херсонської області. Метою візиту було поширення інформації про діяльність інституту, умови вступу, проведення роботи стосовно проведення вступної кампанії у поточному році.
    Члени робочої групи - Попов С.А., заступник директора з наукової роботи (керівник групи), Євстюніна Ю.В., кандидат педагогічних наук, Колісниченко Н.М., кандидат наук з державного управління взяли участь у проведенні короткотермінового семінару для керівників структурних підрозділів Херсонської облдержадміністрації, який проходив в Центрі підвищення кваліфікації кадрів. Попов С.А. провів тематичну зустріч зі слухачами, в ході якої поінформував про пріоритети діяльності Інституту та звернув особливу увагу на післядипломну освіту державних службовців. Викладачі кафедри регіональної політики та публічного адміністрування Євстюніна Ю.В., Колісниченко Н.М. провели тренінг "Мистецтво переконання в умовах конфлікту".
   Також члени робочої групи зустрілися та обговорили питання щодо проведення вступної кампанії з начальником відділу кадрової роботи Херсонської обласної державної адміністрації Саламахою М.М.



Фотогалерея додається.