Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   18 лютого 2014 року в Одеському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України відбулась презентація конкурсу бізнес-планів для слухачів спеціальності "Управління проектами". Презентацію провела керівник Україно-Баварського менеджмент тренінг-центру Баварського дому в Одесі Світлана Богданова.
   На початку заходу завідувач сектору міжнародних зв'язків інституту А.П. Маєв представив доповідача аудиторії та відзначив багаторічний позитивний досвід співпраці інституту з Баварським домом.
   В ході презентації слухачі отримали інформацію щодо основних напрямків діяльності Баварського дому в Одесі, реалізованих проектах, можливості участі у конкурсі бізнес-планів, що проводиться за підтримки німецьких інвесторів.
   Представник німецької організації окремо наголосила на успішній участі проектних команд інституту у цьому конкурсі в попередні роки, результатом якої став розвиток власного бізнесу і продовження кар'єри у відомих світових компаніях.
   Після презентації пані Богданова відповіла на численні питання аудиторії, що головним чином стосувалися умов участі у конкурсі і вимог до кандидатів.



Фотогалерея додається.