Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



    17 січня 2014 року відбувся семінар для аспірантів третього року навчання кафедр філософських та соціально-політичних наук та права і законотворчого процесу. На семінарі були представлені результати дисертаційних досліджень наступних аспірантів:
   1. Зарицької Інни Павлівни, тема - "Конвенціональна комунікативна стратегія реалізації функції державного управління: теоретико-методологічний аспект", науковий керівник - д.держ.упр., професор Драгомирецька Н.М.;
   2. Юрченка Олега Вікторовича, тема - "Державне регулювання організаційно-правового механізму ціноутворення", науковий керівник - д.держ.упр., професор Марущак В.П.
    В семінарі взяли участь представники професорсько-викладацького складу кафедри філософський та соціально-політичних наук та права і законотворчого процесу, аспіранти першого, другого і третього року навчання.
    Семінар організовано з метою обговорення результатів дисертаційних досліджень аспірантів та надання їм методичної, організаційної та практичної допомоги під час підготовки дисертації до публічного захисту.



Фотогалерея додається.