Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


   04 вересня 2012 р. проведено зустріч слухачів 1 курсу заочної форми навчання факультету державного управління з адміністрацією інституту.
   У ході зібрання прийняли участь директор Іжа М.М., перший заступник директора Ахламов А.Г., заступник директора з наукової роботи Попов С.А., заступник директора з короткотермінового підвищення кваліфікації Давтян С.Г., заступник директора з економіко-господарської роботи і розвитку Лук'янчук П.Х., декан факультету державного управління Попов М.П., помічник директора Тихонов Ю.В., завідувачі кафедр, керівники структурних підрозділів інституту.
   Директор інституту Іжа М.М. зробив акцент на тому, що триває процес реформування Національної академії державного управління при Президентові України, де пріоритетним напрямом її розвитку визначено підвищення ефективності професійного навчання управлінців всіх рівнів, приведення його у відповідність до європейських стандартів адміністрування та кращих національних традицій управління. Тому інститут буде намагатись вчити слухачів здатності розробляти, аналізувати і реалізовувати державну та регіональну політику, творчо та ефективно здійснювати управлінські функції. Микола Михайлович привітав першокурсників з успішним вступом до інституту та з початком навчального року, побажав слухачам наполегливості в досягненні поставлених цілей, міцного здоров'я, сил і енергії, благополуччя та успіхів
   З привітаннями до слухачів звернулися всі заступники директора інституту та ознайомили з різними напрямками роботи інституту.
   Присутні були ознайомлені з особливістю навчальної програми підготовки магістрів державного управління, умовами та порядком користування бібліотечним фондом інституту.
   На організаційні питання з проходження настановчої сесії звернув увагу декан факультету державного управління Попов М.П., оголосив розподіл слухачів за групами та потоками, представив старост груп.


Фотогалерея додається.