Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


    3 квітня 2012 року відбувся виїзд робочої групи приймальної комісії Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (далі - інститут) до м. Миколаїв. Метою візиту було поширення інформації про діяльність інституту, умови вступу до нього, проведення співбесід з особами, рекомендованими органами влади Миколаївської області до вступу на навчання, а також прийом документів від вступників.
    Представники інституту працювали на базі Миколаївського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, керівників державних підприємств, установ та організацій, де всі бажаючі вступати на навчання до інституту мали можливість подати відповідні документи та отримати консультації щодо оформлення документів та підготовки до вступних екзаменів.
    Члени робочої групи приймальної комісії інституту: керівник групи - відповідальний секретар приймальної комісії, декан факультету державного управління Микола Петрович Попов, заступник начальника управління - начальник відділу прийому, розподілу слухачів та зв'язків з випускниками управління персоналом Андрій Михайлович Єфанов та провідний фахівець сектору організаційно-виховної роботи управління персоналом Анна Олександрівна Гавриш здійснили прийом документів від вступників, а також надали консультації щодо оформлення документів всім, хто бажає вступити до інституту.
    В рамках візиту М.П. Попов здійснив робочі зустрічі з заступником голови - керівником апарату Миколаївської обласної державної адміністрації Вячеславом Михайловичем Рукомановим та начальником відділу кадрової роботи Михайлом Віталійовичем Кондратюком, а також іншими керівниками органів публічної влади регіону. Керівництву Миколаївської області було презентовано та передано наукове видання - "Енциклопедію державного управління" (у 8 томах).
    Інформація про місію та діяльність інституту висвітлювалась в обласний та міських засобах масової інформації.


Фотогалерея додається.