Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   09 листопада 2017 року в Інформаційному центрі ЄС при Одеському національному економічному університеті (ОНЕУ) пройшов семінар «Інституції Європейського Союзу», що був організований спільно з ОРІДУ НАДУ при Президентові України.
   У заході взяли участь головний спеціаліст відділу комунікацій інституту Андрій Маєв та стажер відділу – студент Університету прикладних наук м. Кемптен (Німеччина) Еліас Шемпф, запрошений у якості головного спікера. Стажер виступив з презентацією, у якій представив історію створення Європейського Союзу, функції основних європейських інституцій та навів цікаві факти про країни – члени ЄС. Студенти ОНЕУ задали доповідачу багато запитань, що стосувалися проблемних питань у ЄС, перспектив розширення об’єднання, а також його особистих вражень від перебування в Україні та Одесі.
   Наприкінці заходу керівник Інформаційного центру ЄС Ірина Шостак подякувала представникам ОРІДУ НАДУ за сприяння в організації заходу та висловила сподівання на подальшу взаємовигідну співпрацю.
Фотогалерея додається.