Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




   02 грудня в приміщенні Одеської облдержадміністрації Програмою «РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво», що впроваджується Фондом «Східна Європа» за підтримки Відділу демократії Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках співпраці з Верховною Радою України та Адміністрацією Президента України та сприяння розробці і впровадженню реформ в Україні було проведено інформаційний захід.
   Організаторами зустрічі були представники Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, експерти Українського інституту міжнародної політики. Серед учасників даного заходу були голови та працівники районних державних адміністрацій та районних рад Одеської області, керівник Офісу Реформ в Одеській області Молодожен Ю.Б., начальник управління підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України Липовська С.О.
   До зустрічі були залучені керівники, спеціалісти райдержадміністрацій Одеської області та облдержадміністрації - слухачі тематичного короткотермінового семінару «Повноваження органів виконавчої влади в умовах децентралізації. Лідерство в управлінській діяльності».
   В ході зустрічі було презентовано законопроект Президента України «Про внесення змін до Конституції України щодо децентралізації влади», обговорено актуальні питання місцевих бюджетів в умовах децентралізації та Конституційний процес в Україні загалом.
Фотогалерея додається.