Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Відбулась зустріч представників інституту з ініціативною групою «Координаційної ради випускників Національної академії державного управління при Президентові України»


Ініціатори утворення «Координаційної ради випускників Національної академії державного управління при Президентові України», Ярослав Лащук та Денис Маркішев відвідали інститут, де провели робочу зустріч з директором Миколою Іжею, заступником директора Миколою Кісеоларом, деканом факультету публічного управління та адміністрування Ігорем Куспляком, начальником відділу підвищення кваліфікації кадрів Світланою Липовською, а також із завідувачами кафедр, викладачами та співробітниками інституту за участі випускників інституту. Основною метою зустрічі є консолідація випускників НАДУ при Президентові України для підтримки навчального закладу, налагодження ефективної співпраці між Національною академією та офісом Президента України з метою підготовки управлінських кадрів, спроможних оперативно реалізовувати завдання Президента держави.
Під час зустрічі Микола Іжа наголосив, що інститут готовий до співпраці та постійно розробляє інноваційні освітні програми, необхідні для якісного забезпечення потреб державної влади та органів місцевого самоврядування кваліфікованим персоналом, адже забезпечення держави достатньою кількістю компетентних державно-управлінських кадрів, з огляду на складність реалізації реформ, озвучених Президентом, є питанням національної безпеки. Саме тому важливим є використання для їх підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів багаторічної національної традиції, гармонійно поєднаної з міжнародним досвідом провідними науковцями у сфері державного управління та адміністрування. Також директор підтримав ініціативу «Координаційної ради випускників Національної академії державного управління при Президентові України» з утворення робочої групи, яка об’єднає органи державної влади та місцевого самоврядування, науковців та офіс Президента України для забезпечення ефективного розвитку та модернізації НАДУ при Президентові України.
Ярослав Лащук, випускник Національної Академії державного управління при Президентові України, впевнений, що навчальний заклад має потужний викладацький склад, який був залучений, зокрема, до напрацювання важливих державних документів – Стратегії розвитку України-2020, стратегій розвитку регіонів, тощо. Зараз ці люди пропонують нові напрямки та ідеї, які можуть бути цікаві для влади, для Президента України і які вже можна реалізовувати.
Наприкінці зустрічі присутні випускники інституту підписали відкритого листа до Президента України, підготованого «Координаційною радою випускників Національної академії державного управління при Президентові України», виражаючи свою готовність до плідної багатосторонньої співпраці.

Фотогалерея