Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Представники інституту взяли участь у міжнародній літний школі в Німеччині


Слухачі подякували викладачам та організаторам за цікаву тематику занять, корисну і актуальну інформацію, яка у подальшому буде використана при виконанні посадових обов’язків.
З 17 по 25 червня 2019 року представники інституту перебували в м. Берлін (ФРН) з метою участі у німецько-українсько-казахській літній школі «Криза і реформи, верховенство права і демократія». Освітній захід проводився на базі закладу-партнера – Вищої школи економіки та права за фінансування Німецької служби академічних обмінів (DAAD). Учасниками програми стали 30 молодих фахівців з різних куточків України, Німеччини та Казахстану, яких було відібрано на конкурсних засадах. Зі сторони інституту в проекті взяли участь слухачі факультету публічного управління та адміністрування Денис Кравченко, Дарья Пушкарьова та студент факультету менеджменту та бізнес-технологій Андрій Різов.
Під час відкриття заходу з урочистими промовами виступили дипломати з посольств країн-учасників, а також керівництво приймаючого закладу вищої освіти. Програмою було передбачено навчальні заходи, в рамках яких учасники мали можливість обмінятися думками з експертами публічного управління, кримінології, політичних наук та права. Також новий досвід та практичні знання представники інституту здобули поза навчальними аудиторіями, а саме: в Адміністративному суді міста Берлін, міському відділі поліції та Бундестазі ФРН.
Навчання здійснювалося у форматах воркшопу та ділових ігор, що сприяло якісному засвоєнню інформації за допомогою високої інтенсивності групової взаємодії. Враховуючи те, що робочою мовою літньої школи була англійська, в українських здобувачів вищої освіти також була можливість покращити іноземну мову за професійним спрямуванням.
По завершенню літньої школи представники інституту отримали міжнародні сертифікати, що містять п’ять кредитів ECTS.

Фотогалерея