Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Урочисті збори з нагоди вручення дипломів бакалаврів випускникам факультету менеджменту та бізнес-технологій


27 червня 2019 року в Одеському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України відбулися урочисті збори з нагоди вручення дипломів бакалаврів випускникам факультету менеджменту та бізнес-технологій.
На урочистих зборах, були присутні: директор інституту Микола Іжа, його заступники, завідувачі кафедр, науково-педагогічні працівники, співробітники інституту та голова державної екзаменаційної комісії, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри менеджменту Одеського державного аграрного університету – Галина Запша.
Директор від душіпривітав присутніх та особисто вручив Почесні грамоти та дипломи з відзнакою найкращим випускникам.
Також звернулись до присутніх зі словами вітання голова державної атестаційної комісії Галина Запша та завідувач кафедри менеджменту організацій Наталія Красностанова. Щирі слова подяки прозвучали від випускників Владислава Пилипенка та Костянтина Литвина.
Цього року на факультеті менеджменту та бізнес-технологій дипломи бакалаврів отримали 45 випускників, з них 28 особа на денній та 17 на заочній формі навчання.
Щиро вітаємо випускників, бажаємо здійснення усіх планів, а також успіхів у професійній діяльності та в подальшому навчанні!

Фотогалерея