Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Представники інституту відвідали ХХ Всеукраїнську виставку-форум «Українська книга на Одещині»


7 червня 2019 року представники відділу комунікацій Тетяна Фольгіна та Тамара Гладка спільно із в.о. завідувача бібліотеки Ольгою Кудрявцевою взяли участь у низці заходів, що відбулись під час XX Всеукраїнської виставки-форуму «Українська книга на Одещині» та Інтелект-форуму, що проходили в Одеській національній науковій бібліотеці.
У ході зустрічі генеральний директор Національної парламентської бібліотеки Грузії ім. І. Чавчавадзе – Гіоргі Кекелідзе виступив з презентацією книги «Гурійський щоденник», примірник якої з автографом було урочисто передано до бібліотеки нашого інституту.
Також працівники інституту взяли участь в урочистій презентації спільного проекту Одеської національної наукової бібліотеки та Національної парламентської бібліотеки Грузії – виставки рукописів поета і художника Петра Петренка, перекладача «Витязя в тигровій шкурі» Шота Руставелі. Захід пройшов за підтримки Консульства Грузії в Одесі та особисто Консула – пана Торніке Берекашвілі, Грузинського культурно-освітнього центру «Іверія» разом зі школою «Ана-Бана».
На знак вдячності за активну співпрацю та обмін культурними здобутками, для представників Національної парламентської бібліотеки Грузії ім. І. Чавчавадзе було проведено екскурсією інститутом, у ході якої презентовано фотовиставки «Прадавня історія, культура та традиції українців. Подорожі Гуцульщиною» та «ETNOфотосесії» від проекту «Мій тато захищає Україну», що відображують етнічні традиції нашого народу.
Саме такі заходи є майданчиком для інформаційних, культурних обмінів та місцем знайомства з представниками сучасних креативних еліт, які сприяють прогресивному розвитку української державності.

Фотогалерея