Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


На виконання замовлення та згідно з договорами укладеним між Головним територіальним управлінням юстиції у Миколаївській області та Одеським регіональним інститутом державного управління НАДУ при Президентові України проведено три семінари з підвищення кваліфікації 77-ми державних службовців.


У поточному році започатковано новий формат надання послуг з підвищення кваліфікації державних службовців Миколаївської області за прямими договорами. На замовлення керівництва Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області 28 та 30 травня працівниками відділу підвищення кваліфікації кадрів інституту організовано та проведено три семінари з підвищення кваліфікації 77 державних службовців цієї структури, а саме:

- 27 осіб підвищили кваліфікацію в рамках семінару «Сприйняття змін. Конкурентоспроможний лідер в управлінні реформами на сучасному етапі» 28 травня;
- 25 осіб підвищили кваліфікацію в рамках семінару «Вдосконалення технічних вмінь (робота з програмним забезпеченням, освоєння новел у роботі з Єдиними та Державними Реєстрами)» 28 травня;
- 25 осіб підвищили кваліфікацію в рамках семінару «Ефективне впровадження сучасних реформ» 30 травня.

Для проведення зазначених семінарів у місті Миколаєві були залучені викладачі інституту, а з метою практичного спрямування процесу підвищення кваліфікації також були запрошені кращі практики, серед яких начальник відділу взаємодії з суб’єктами державної реєстрації та підвищення кваліфікації державних реєстраторів управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції в Одеській області Спіріна Ольга Анатоліївна та начальник відділу у справах іноземців та осіб без громадянства Управління Державної міграційної служби України в Миколаївській області Костюкова Ірина Володимирівна.
Під час семінарів перед присутніми виступив начальник Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області Возняк Роман Іванович, який у своїй промові підкреслив важливість підвищення рівня професійної компетентності державних службовців, подякував керівництву інституту, організаторам та викладачам за плідну співпрацю.
Семінари проводилися як на базі Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області, так і Миколаївського обласного центру підвищення кваліфікації кадрів.
Під час семінарів слухачів було поінформовано про діяльність інституту та умови вступу до інституту на різні факультети.
Керівництво служби та слухачі семінару подякували викладацькому складу та організаторам семінару за високий професійний рівень підготовки та проведення занять.
По завершенні занять учасники семінару отримали сертифікати про підвищення кваліфікації. Під час підбиття підсумків роботи семінарів виступив директор Миколаївського обласного центру ПКК Дибченко Дмитро Миколайович, який подякував представникам інституту за багаторічну плідну співпрацю з питань підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Миколаївської області.
До книги відгуків про роботу сектору організації семінарів за державним замовленням відділу підвищення кваліфікації кадрів (завідувач Привалова Н.В.) внесено наступні записи:

«Шановні організатори навчального семінару!
Від імені команди Миколаївської юстиції хочу подякувати за змістовні і цікаві навчальні заходи, які дозволили державним службовцям підвищити рівень знань і навичок…
Маємо надію на подальші зустрічі і спілкування.
З повагою, начальник Головного територіального
управління юстиції в Миколаївській області
Р.І. Возняк»
«…Короткострокові навчання, проведенні представниками ОРІДУ НАДУ при Президентові України спрямовані на досягнення державними службовцями органів юстиції Миколаївської області найвищого рівня професіоналізму.
Щиро вдячні за те, що не шкодуєте сил і часу, та завжди на високому професійному рівні поводите навчальні заходи.

З повагою,
директор Центру підвищення кваліфікації кадрів
Д.М. Дибченко»

Фотогалерея