Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Представники інституту взяли участь в проекті за підтримки посольства Сполучених Штатів Америки в Україні


В період з 16 по 18 травня 2019 року співробітники відділу міжнародного співробітництва Наталія Нефьодова та Дар’я Сусліна взяли учать у XIX Annual American Studies Institute «Вибори в США: міфи та факти». Проект реалізовувався НДО «Львівська освітня ініціатива» за підтримки посольства США в Україні на базі Львівського національного університету імені Івана Франка.
Головною метою заходу був обмін знаннями українських міжнародників у сфері освіти про вибори в США та забезпечення більш точного та всебічного розуміння їх основних аспектів, включаючи багаторівневий регламент, фінансування кампаній, реєстрацію виборців, праймеріз та виборчу кампанію.
У заході, робочою мовою якого була англійська, взяло участь 40 науковців більш ніж з 10 регіонів України та представники посольства США в Україні, зокрема заступник аташе відділу преси, освіти та культури Майкл Хакетт.
Головними спікерами заходу були: Дарен Дошук– доцент кафедри історії в Американському університету Нотр-Дам, та Марк Діллен – міжнародний консультант з комунікацій і фахівець зі зв’язків із засобами масової інформацій, вчений програми Фулбрайт, професор школи журналістики та Українського католицького університету. Робоча атмосфера надихала учасників до спілкування, дискусій та проведення симуляційних ігор, що забезпечили можливість провести кілька днів глибоко занурившись в американські дослідження.
Представники інституту мали змогу поспілкуватися з професорами та представниками посольства про систему навчання в США та обговорити можливості розвитку двосторонньої співпраці з американськими ЗВО. Також Наталія Нефьодова та Дар’я Сусліна подякували координаторам заходу Зоряні Зозуляк та Роману Калитчаку за можливість бути учасниками проекту. По завершенню XIX Annual American Studies Institute представники відділу міжнародного співробітництва отримали сертифікати.

Фотогалерея