Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Відповідно до плану-графіка підвищення кваліфікації державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування проведено семінар «Європейська та євроатлантична інтеграція України»


В період з 16 по 17 травня 2019 року в ОРІДУ НАДУ при Президентові України проведено короткостроковий семінар за темою «Європейська та євроатлантична інтеграція України».
Відкрила семінар начальник відділу підвищення кваліфікації кадрів Липовська С.О., яка поінформувала присутніх про діяльність Інституту та відділу підвищення кваліфікації кадрів. Особливу увагу Липовська С.О. приділила новим умовам вступу до Інституту, перевагам навчання на факультеті «Публічне управління та адміністрування».
Під час семінару проведено заняття за актуальною тематикою, а саме:
- Публічна політика та глобальне врядування;
- Досвід боротьби з корупцією в країнах-державах ЄС (міжнародний досвід боротьби з корупцією: досвід для України);
- Економічні перетворення в контексті євроінтеграційних та євроатлантичних процесів України;
- Зони вільної торгівлі Європейського Союзу: ризики та можливості для України;
- Національна безпека України в умовах інтеграційних процесів;
- Трансформація систем забезпечення міжнародної та європейської безпеки. Євроатлантична інтеграція України;
- Регіональна політика ЄС: досвід для України;
- Держава і суспільство: відносини європейського зразка.

В роботі семінару взяли участь викладачі кафедри глобалістики, євроінтеграції та управління національною безпекою ОРІДУ НАДУ при Президентові України, яку багато років поспіль очолює кандидат історичних наук, доцент, Заслужений працівник освіти України – Кривцова В.М.
З метою практичного спрямування процесу підвищення кваліфікації кадрів до участі у семінарі та проведенні занять було залучено т.в.о. Представника МЗС України в Одесі Орлова Сергія Валентиновича.
По завершенні семінару учасники отримали відповідні сертифікати.
Слухачі високо оцінили рівень організації та проведення семінару.
До книги відгуків про роботу сектору організації семінарів за державним замовленням відділу підвищення кваліфікації кадрів (завідувач Привалова Н.В.) внесено наступний засип:
«…Завдяки чудово складеній програмі, ми мали змогу прослухати курс занять та ознайомитись з важливою, актуальною і корисною інформацією, яка буде корисною у подальшій роботі під час виконання посадових обов’язків.
З повагою,
В.о. старости Якушинецької сільської ради
О.М. Грузевич»

Фотогалерея