Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Представник інституту відвідав офіційний прийом організований Генеральним консульством Республіки Польща в Одесі


07 травня 2019 року в.о. начальника відділу міжнародного співробітництва Наталія Нефьодова взяла участь в урочистому прийомі з нагоди національного свята Республіки Польща – Дня Конституції.
Організатором заходу, який проходив у Будинку прийомів Одеської обласної ради, виступило Генеральне консульство Республіки Польщі в Одесі. Гостями заходу також були представники органів публічної влади Півдня України, іноземних дипломатичних місій, ЗВО, духовенства, ЗМІ, а також культурних центрів.
Відкрив урочистий прийом Консул Республіки Польща в Одесі Анджей Шмідтке, який відзначив, що польська Конституція є однією з найстаріших у світі. З вітальними промовами також виступили заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Віталій Свічинський, заступник Одеського міського голови Павло Вугельман та т.в.о. Представника МЗС України в Одесі Сергій Орлов. Представники органів публічної влади висловили привітання польському народу з нагоди національного свята та підкреслили важливість українсько-польської співпраці у різних сферах.
Наталія Нефьодова від імені директора інституту Миколи Іжі привітала пана Анджея Шмідтке з державним святом, відзначила важливість співпраці інституту з польськими партнерами та запросила дипломата відвідати інститут з робочим візитом.

Фотогалерея