Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Спортивні змагання національно-патріотичного спрямування


23 квітня 2019 року в інституті пройшли спортивні змагання присвячені 74-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Свято відкрив заступник директора інституту з господарської роботи Микола Георгійович Кісеолар, який від імені директора привітав студентів із визначною датою, звернувши увагу на те, що молодь повинна продовжувати славні традиції старших поколінь щодо захисту Батьківщини, наголосив на необхідності успішно навчатися та готувати себе до професійної діяльності. З вітальним словом до присутніх звернулась в.о. декана факультету менеджменту та бізнес-технологій Віолета Михайлівна Вишневська.
На заході були присутні працівники інституту, викладачі та студенти.
Для всіх учасників була підготовлена цікава програма заходу, в яку входило, окрім змагань з човникового бігу, стрибків у довжину та перетягування канату і демонстрація творчих досягнень. Саме піснею, у виконанні Олексія Малишенка, були розпочаті спортивні змагання.
Переможці змагань отримали дипломи, грамоти та кубки:
Стрибки у довжину серед юнаків: Васьків Станіслав – 2 курс факультету менеджменту та бізнес-технологій; Власін Нікіта – 1 курс факультету менеджменту та бізнес-технологій; Пупков Дмитро – 2 курс факультету менеджменту та бізнес-технологій.
Стрибки у довжину серед дівчат: Велика Крістіна – 1 курс факультету менеджменту та бізнес-технологій, Каназірська Дарія – 1 курс факультету менеджменту та бізнес-технологій, Шатилова Валентина – 3 курс факультету менеджменту та бізнес-технологій.
Човниковий біг 10х10 м серед юнаків: Шпат Стас – 2 курс факультету менеджменту та бізнес-технологій, Пупков Дмитро – 2 курс факультету менеджменту та бізнес-технологій, Нестеренко Роман – 1 курс факультету менеджменту та бізнес-технологій.
Човниковий біг 4х9 м серед дівчат: Каназірська Дарія – 1 курс факультету менеджменту та бізнес-технологій, Світайло Анастасія – 3 курс факультету менеджменту та бізнес-технологій, Нестер Дар’я – 3ку курс факультету менеджменту та бізнес-технологій.
Крос-фіт серед юнаків: Пупков Дмитро – 2 курс факультету менеджменту та бізнес-технологій, Тусик Віктор – 4 курс факультету менеджменту та бізнес-технологій, Малишенко Олексій – 4 курс факультету менеджменту та бізнес-технологій
У перетягуванні канату перемогу здобула команда 2 курсу факультету менеджменту та бізнес-технологій. У жіночій естафеті перемогу здобула збірна команда перших курсів обох факультетів.
Вітаємо переможців і учасників змагань та бажаємо подальших спортивних досягнень!

Фотогалерея