Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


З 20 по 22 лютого 2019 року


У період з 20 по 22 лютого 2019 року у відділі підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України проведено тематичний короткотерміновий семінар на тему: «Основні аспекти роботи на ринку нерухомості» з підвищення кваліфікації фахівців з нерухомості.
У перший день семінар відкрили начальник відділу підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України Липовська С.О. і завідувач сектору організації семінарів за договорами Шматоваленко Л.С., які розповіли слухачам про основну місію Інституту, важливість підвищення кваліфікації, правила внутрішнього розпорядку під час навчання, права та обов’язки слухачів, про систему надання освітніх послуг, наголосили на основних напрямках роботи під час семінару.
Семінар організовано спільно з Всеукраїнською громадською організацією «Спілка фахівців з нерухомого майна України», голова відокремленого підрозділу ВГО ССНУ "Союз фахівців нерухомості Одеського регіону" Сухонос Наталя Олександрівна, провела заняття з актуальних тем: «Загальні положення. Сучасний ринок нерухомості України», «Основи оціночної діяльності».
Під час семінару були обговорені питання: «Психологія і практика ріелторського бізнесу», «Правила комунікацій з клієнтами. Алгоритм продажу об'єкта нерухомості», «Swot-аналіз діяльності фірми», «Маркетинг на ринку ріелторських послуг. Реклама і інструменти продажу об’єкта нерухомості», «Оподаткування операцій з житловою та нежитловою нерухомістю. Загальні положення про право власності» та ін.. Практично спрямованим було практичне заняття: «Риси особистості і поведінка лідера. Функції лідера» .
Дружна, тепла атмосфера надихала до спілкування, дискусії, пошуку рішень.
За результатами навчання всі слухачі семінару отримали сертифікати державного зразка.


Фотогалерея