Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


П’ята науково-освітня виставка «Публічне управління XXI» у Харківському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України


У період з 29 по 30 листопада 2018 р. декан факультету публічного управління та адміністрування І.С. Куспляк перебував у Харківському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України на П’ятій науково-освітній виставці «Публічне управління XXI», яка присвячена 100-річчю державної служби та Дню місцевого самоврядування в Україні.
До участі у заходах виставки були запрошені заклади вищої освіти м. Харкова, органи державної виконавчої влади та органи місцевого самоврядування, громадські організації.
На виставці представлені наукові та освітні здобутки закладів вищої освіти, здійснена презентація громадських та волонтерських організацій.
Міський центр зайнятості пропонував її відвідувачам пройти тестування на предмет професійних якостей у виборі професій, спеціальностей, послуги у наданні консультацій щодо відкриття власної справи, написання резюме, запрошені центром роботодавці запрошували на роботу на вакантні посади на своїх підприємствах.
У рамках виставки У.С. Куспляк взяв участь у круглому столі «Підготовка фахівців з публічного управління: нові умови та процедури із забезпечення якості» з доповіддю на тему «Технології моніторингу якості освітнього процесу». Модераторами круглого столу були професор кафедри державного управління ХарРІ НАДУ проф. Газарян С.В. та перший заступник директора проф. Карамишев Д.В., взяли участь завідувачі випускових кафедр, гаранти освітніх програм за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» закладів вищої освіти м. Харкова.
Також провів зустрічі з деканом факультету В.Г. Бульбою щодо досвіду організації навчального процесу та проведення профорієнтаційної роботи.

Фотогалерея