Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Зустріч директора інституту з Генеральним консулом Туреччини в Одесі


22 листопада 2018 року директор інституту Микола Іжа та співробітники відділу комунікацій зустрілися з Генеральним консулом Туреччини в Одесі паном Садіном Айїлдизом.
Микола Іжа висловив подяку за підтримку з боку Генерального консульства у налагодженні професійних контактів з закладами освіти Турецької Республіки та сприяння в організації спільних комунікативних заходів. Також керівник закладу надав інформацію про систему підготовки управлінських кадрів в Україні та основні напрямки діяльності інституту. Зі свого боку Генеральний консул подякував за запрошення до інституту та висловив готовність надалі підтримувати співробітництво в академічній сфері протягом його дипломатичної місії в Одесі. Під час зустрічі було обговорено розвиток співпраці між ОРІДУ НАДУ при Президентові України та Генеральним консульством і, зокрема, досягнуто попередньої домовленості щодо проведення зустрічі Генерального консула зі слухачами та студентами.
Після зустрічі перший заступник директора Микола Попов ознайомив турецького дипломата з матеріально-технічною базою інституту та навчальним процесом.

Фотогалерея