Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


6 листопада 2018 року


«6 листопада 2018 року директор інституту М.М. Іжа провів нараду з керівниками структурних підрозділів, завідувачами кафедр та науково-педагогічними працівниками. На зустрічі також були присутні перший заступник директора М.П. Попов, відповідальний секретар приймальної комісії Н.М. Колісніченко та начальник відділу профорієнтації та конкурсного відбору А.Ю. Гулєвич.
Директор поінформував про результати прийому на навчання за спеціальністю 073 «Менеджмент» та спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» у 2018 році. Проаналізував підсумки проведення профорієнтаційної роботи у 2017-2018 роках.
Перший заступник директора інституту розповів про динаміку зарахованих на навчання (на базі ПЗСО) з районів Одеської області та з інших областей, а також про динаміку зарахованих, які вступали до магістратури після отримання диплому бакалавра в ОРІДУ НАДУ при Президентові України.
М.П. Попов поінформував про основні новації умов вступу 2019 року та повідомив присутніх про новий формат проведення профорієнтаційної роботи
На нараді були оголошені дати та формат проведення Днів відкритих дверей і роздані завдання з профорієнтаційної роботи на кафедри.»



Фотогалерея