Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   01 листопада 2018 року відбулась зустріч директора інституту М.М. Іжі з слухачами 2 курсу денної форми навчання факультету публічного управління та адміністрування.
   На зустрічі також були присутні перший заступник директора М.П. Попов, декан факультету публічного управління та адміністрування І.С. Куспляк та начальник відділу профорієнтації та конкурсного відбору А.Ю. Гулєвич.
   Спілкуючись з слухачами директор проаналізував досягнення слухачів та подякував їм за вчасне виконання доручень та вимог декана та завідувачів кафедр, за проявлений інтерес до заходів, які проходять в інституті, а також і за межами. Директор охарактеризував і труднощі, які мали місце упродовж навчання.
   Атмосфера спілкування учасників зустрічі надала можливість слухачам одержати відповіді на нагальні питання успішного завершення навчального року, підготовки до державних іспитів, подальшого працевлаштування випускників, підвищення умов проживання в гуртожитку та ін.
   М.М. Іжа запевнив, що напрацьовані пропозиції та висловлені зауваження слухачів є корисними та будуть врахованими в подальшій роботі з організації якісного освітнього процесу та побуту в інституті.

Фотогалерея додається.