Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   30 жовтня 2018 року директор інституту М.М. Іжа відвідав кураторську годину в навчальній групі М31 факультету менеджменту та бізнес-технологій.
   Куратор групи доцент кафедри менеджменту організацій Н.В. Акименко обговорила зі студентами підсумки атестаційного тижня та провела аналіз присутності студентів на заняттях. Також куратор розповіла про основні заходи, які відбудуться в інституті у листопаді: спільне святкування Дня факультету менеджменту та бізнес-технологій та Дня факультету публічного управління та адміністрування; День української писемності та мови; День відкритих дверей інституту; День Гідності та Свободи.
   Студенти розповіли про актуальні проблеми, що виникають під час навчання, а також проживання у гуртожитку.
   Микола Михайлович насамперед звернув увагу присутніх на необхідність сумлінного ставлення до навчання та участі у суспільному житті закладу, а також подякував студентам групи за активну участь у благодійній акції для дітей підшефної Михайлівської школи-інтернату; поінформував про вирішення поточних проблем у гуртожитку і хід підготовки до роботи у зимовий період та відповів на запитання студентів.
   З розглянутих питань надані відповідні доручення.

Фотогалерея додається.