Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   25 травня 2018 року на запрошення Почесного консульства Латвійської Республіки в Одесі заступник начальника відділу комунікацій Тетяна Фольгіна та доцент кафедри української та іноземних мов Андрій Маєв відвідали урочисті заходи з нагоди відзначення 100-річчя проголошення Латвійської Республіки. Заходи, що відбулися у Німецькій Євангелічно-Лютеранській Церкві, були організовані за сприяння Міністерства закордонних справ Латвійської Республіки, Посольства Латвії в Україні та Почесного консульства в Одесі та Одеській області.
    З урочистими промовами з нагоди відзначення ювілею утворення держави виступили Надзвичайний та Повноважний Посол Латвійської Республіки в Україні Юріс Пойканс, а також представники органів публічної влади: заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Світлана Шаталова, заступник голови Одеської обласної ради Юрій Дімчогло та т.в.о. голови Представництва МЗС України в Одесі Сергій Орлов.
   Після завершення офіційної частини свята відбувся концерт органної музики відомої латвійської виконавиці Ліги Деюс, та урочистий прийом за участю почесних гостей. Співробітники ОРІДУ НАДУ передали Надзвичайному та Повноважному Послу Латвійської Республіки в Україні Юрісу Пойкансу та Почесному консульству Латвійської Республіки в Одесі Олегу Веретеннікову привітання від імені керівництва закладу з нагоди ювілейної дати та запросили пана Посла відвідати інститут з робочим візитом.

Фотогалерея додається.