Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   19 жовтня 2018 року завідувач кафедри проектного менеджменту Безверхнюк Тетяна Миколаївна взяла участь у презентації регіональних стартапів, які запускаються у 16 регіонах за секторальної підтримки ЄС в м. Київ та які ідуть за 5 напрямками Стратегії регіонального розвитку:
   - інноваційна економіка та інвестиції;
   - сільський розвиток;
   - розвиток людського потенціалу;
   - розвиток туризму;
   - загальноукраїнська солідарність.
   Ці проекти за 5 напрямками вперше підтримуються на рівні ідеї, ще не маючи «твердої» частини. Але вони мать чіткі цілі та оцінку ефекту від реалізації на розвиток регіону.
   Таких проектів – 70 – переможці конкурсного відбору. Загальна сума фінансування – 616, 1 млн грн.
   Безверхнюк Тетяна Миколаївна представила один із найкращих проектів-переможців Одеської області «Створення та просування на вітчизняний і світовий туристичний ринок комплексного туристичного продукту міста Білгород-Дністровський». На території цього унікального міста розташовано 35 пам’яток архітектури і 18 пам’яток історії. Його візитна картка - Аккерманська фортеця – є пам’яткою культури національного значення. Однак туристичний потенціал міста поки розкрито не повною мірою. Відтак, цей проект передбачає підготовку документів щодо внесення Аккерманської фортеці до Всесвітньої спадщини «ЮНЕСКО», розробку туристичного інформаційного порталу міста та мобільного додатку.
   Одеська область отримає 65 мільйонів гривень на реалізацію п’яти проектів регіонального розвитку. Відповідний договір було підписано у Києві між Одеською ОДА та Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства під час презентації найкращих стартапів з різних областей України, які реалізують за секторальної підтримки Європейського Союзу.

Фотогалерея додається.