Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   До продовження роботи спільного освітнього проекту-лекторію ОРІДУ НАДУ при Президентові України та бібліотеки № 1 ім. Е. Багрицького «Відверті розмови за чашкою кави» 18 жовтня пройшла зустріч з Володимиром Уманенко – відомим художником, дизайнером, стилістом, актором, режисером.
   Відкрили захід завідувач бібліотеки № 1 ім. Е. Багрицького Ірина Гіндіна та в.о. завідувача бібліотеки інституту Ольга Кудрявцева, які розповіли цікаві факти про гостя, що харектеризують його як багатограну особистість та показують вміння виходити за загально прийняті рамки.
   Володимир Уманенко – той самий художник по костюмах, який створив образи культових в 90-ті роки «Маски шоу» і «Джельтенмен шоу». Взяв участь в маштабній виставці «ИноеЕ. Экоурбанизм 2015», метою якої було звернути увагу на екологію. Також відомий виставкою «ПЛАТТЬОПИС» – експозицією з 40 суконь всіляких відтінків білого, росписаних художницями, яка вражає своєю маштабністю та видовищністю.
   Родзинкою зустрічі стало дефіле в сукнях дизайнера, де у ролі моделей виступили студенти факультету менеджменту та бізнес-технологій. Під час демонстрації колекції митець розповів історію кожної сукні. Викладачі та студенти не тільки мали змогу насолодитися сучасним мистецтвом, а й поспілкуватися з творцем проекту. Володимир Уманенко жартував, відповідав на питання та розповідав цікаві життєві історії. Художник порадив дозволити відкрити в собі талант та реалізувати себе – бути менеджером своєї долі!
   Організатори заходу: Ірина Гіндіна та Ольга Кудрявцева нагадали, що проведення зустрічей з цікавими та творчими особистостями у лекторії «Відверті розмови за чашкою кави» буде проходити раз на місяць, кожен третій четвер.

Фотогалерея додається.