Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   04 жовтня 2018 року відбулося відкриття фотовиставки «Сила жінок. Історії натхнення» та зустріч з її найяскравішими учасницями. Фотовиставка стала фіналом регіональної інформаційної кампанії «Сила жінок. Історії натхнення», яка реалізовувалась громадською організацією Центр демократичного розвитку молоді «СИНЕРГІЯ» .
   Відкрив захід перший заступник директора інституту Микола Попов, який зазначив, що сьогодні українська жінка не лише красива, сильна, витривала, але й досить амбітна та успішна. Зараз не модно говорити, що деякі якості мають тільки жінки або чоловіки, але якщо ми говоримо про інтуїцію, емоційний інтелект – жінки точно можуть повчати цьому чоловіків.
   Основна мета фотовиставки «Сила жінок. Історії натхнення» – це, по-перше, зробити видимими жінок/дівчат України, які активно працюють в різних сферах і мають свої успіхи на локальному рівні; а по-друге, підвищити впевненість та мотивацію молодих дівчат/жінок м. Одеса, бути більш активними як в своїй сфері діяльності, так і в громадському секторі, проявляти свої лідерські здібності завдяки ознайомленню з успішними історіями місцевих активісток.
   Як знайти справу до душі, не боятися розпочати бізнес та досягти успіху. Про це говорили під час панельної дискусії «Моя історія успіху – факапи та перемоги». Власними секретами поділилися: Наталя Делієва - голова ГО «Асоціація жінок України «Дія», директор БО «Перший благодійний театральний фонд»; Юлія Андреєва - засновниця і дизайнер бренду атмосферного одягу «MUST BE MINE», фото графиня, громадська діячка; Наталія Гладка – засновниця і викладач «Nataliya Gladkaya - School & Studio», неодноразова переможниця конкурсів стилістів та візажистів Національного та Міжнародного рівня; Інна Тимчик - тренер Програм «Розвитку жіночого лідерства НДІ» та «Академії жіночого лідерства», громадська діячка; Юлія Колесник – фасилітатор діалогів та тренер проекту «Розбудова діалогу між ромськими громадами та локальними громадами в містах України», член БО «БФ «Добробут України», переможниця Конкурсу «Перший крок до успіху в Південному регіоні-2017».
   Послухати поради досвідчених, активних жінок-лідерів прийшли студенти та слухачі ОРІДУ НАДУ при Президентові України.
   Успішні жінки поділилися секретами успіху. Вони зазначили, що кожна жінка або чоловік може відкрити власну справу потрібно обрати свій шлях, розвиватися та ніколи не стояти на місці. Бути цікавою, в першу чергу, собі та своїм близьким.
   Захід був організованим відділом комунікацій за підтримкою деканів факультету. Модератор фотовиставки Юлія Котельникова – голова громадської організації центр демократичного розвитку молоді «Синергія».
   Після офіційної частини зустрічі, було показано фільм «Янголи із залізною хваткою» (Iron Jawed Angels) - 2004, США, режисер: Катя Гарньє. Це історичний фільм про боротьбу суфражисток в 1912–1920 роках в США за право голосу. Картина надихає не здаватися у своїй боротьбі та спонукає, як то кажуть, "іти до кінця". Метафорична назва говорить сама за себе – головні героїні "хапаються" за свою ідею та здобувають свої законні права (навіть ціною здоров’я та інколи й життя).

Фотогалерея додається.