Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   В період з 10 по 14 вересня 2018 року в ОРІДУ НАДУ при Президентові України проходила спільна українсько-польська осіння школа, що проводилася в рамках співпраці з Університетом м. Бєлосток.
   В урочистому відкритті заходу, учасниками якого стали 8 представників польського університету – партнеру, взяли участь перший заступник директора інституту Микола Попов, декан факультету менеджменту та бізнес-технологій Юлія Євстюніна, доцент кафедри української та іноземних мов Андрій Маєв та провідний фахівець відділу комунікацій Наталія Нефьодова.
   Програмою було передбачено обговорення широкого кола питань щодо реформування публічної служби, системи підготовки управлінських кадрів, надання адміністративних послуг, розвитку громадянського суспільства тощо. Спікерами українсько-польської школи були науково-педагогічні працівники, аспіранти та співробітники інституту, які підготували цікаві презентації відповідно до заявленої тематики.
   Також під час осінньої школи у студентів Університету м. Бєлосток була можливість ознайомитися з матеріально-технічною базою інституту, спеціалізованою аудиторією для занять з публічної майстерності, центром дистанційного навчання та поспілкуватися з викладачами кафедри проектного менеджменту.
   13 вересня представники польської відвідали Інформаційний центр ЄС при Одеському національному економічному університеті, дізналися про історію утворення центру, його основні завдання, а також співпрацю з ОРІДУ НАДУ при Президентові України.
   На урочистому закритті осінньої школи Микола Попов привітав усіх учасників з успішним завершенням навчання, підтвердженням чого стало вручення сертифікатів. Зі свого боку керівник польської делегації доктор Ярослав Матвеюк щиро подякував всім представникам інституту за насичену та цікаву програму, організацію заходу на високому рівні та гостинний прийом.
   Під час перебування в Одесі члени польської делегації мали можливість ознайомитися з історико-культурними пам’ятками міста, а також відчути колорит «Південної пальміри» на узбережжі Чорного моря. Яскраве поєднання української народної пісні та танцю в опері «Запорожець за Дунаєм», що була представлена в Одеському національному академічному театрі опери та балету, справило на гостей незабутнє враження.
   Спільна осіння школа стала черговим практичним кроком реалізації Договору про Співробітництво між закладами – партнерами, що був підписаний 07.07 2015 року.

Фотогалерея додається. Програма