Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   06 вересня 2018 року директор інституту Микола Михайлович Іжа провів зустріч зі студентами 1 курсу денної форми навчання факультетів публічного управління та адміністрування і менеджменту та бізнес-технологій.
   На зустрічі також були присутні перший заступник директора Попов М.П., заступник директора Кісеолар М.Г., декани факультетів Куспляк І.С. і Євстюніна Ю.В.
   Директор інституту Іжа М.М. привітав студентів з початком навчання, розповів про діяльність та кращі традиції навчального закладу, відзначив, що інститут активно розвивається й швидко реагує на виклики сьогодення, побажав студентам наполегливості в досягненні поставлених цілей, міцного здоров'я, благополуччя та успіхів на цікавому й нелегкому шляху до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.
   Перший заступник директора Попов М.П. розповів про організацію освітнього процесу в інституті, права та обов’язки студентів.
   Заступник директора Кісеолар М.Г. ознайомив з правилами проживання в гуртожитку інституту та правилами поведінки в начальному корпусі.
   В.о. завідувача бібліотеки Кудрявцева О.В. повідомила про умови та порядок користування бібліотечним фондом інституту.
   Заступник начальника відділу комунікацій Фольгіна Т.О. розповіла про умови, створені в інституті для реалізації власних творчих здібностей в хореографічній та вокальній студіях Центру культури слухачів та студентів, безкоштовні освітні програми, фото- та художні проекти, реалізацію різноманітних студентських ініціатив тощо.
   Голова студентського самоврядування інституту Деніс Тешку презентував напрями діяльності органів студентського самоврядування, розповів про плідну співпрацю з керівництвом та участь студентів в управлінні закладом, цікавих міських, всеукраїнських та міжнародних заходах, а також закликав першокурсників до активної участі в самоврядуванні.

Фотогалерея додається.