Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   27 червня 2018 року в Одеському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України відбулися урочисті збори з нагоди вручення дипломів бакалаврів випускникам факультету менеджменту та бізнес-технологій.
   На урочистих зборах були присутні керівництво, науково-педагогічні працівники, співробітники інституту, випускники та гості заходу.
   Першим привітав випускників від імені директора інституту М.М. Іжі та всього колективу перший заступник директора М.П. Попов. Також звернулись до присутніх зі словами вітання декан факультету Ю.В. Євстюніна та завідувач кафедри менеджменту організацій Н.Е. Красностанова. Щирі слова подяки прозвучали від випускників А. Дмітрієвої та А. Різова.
   Цього року на факультеті менеджменту та бізнес-технологій дипломи бакалаврів отримали 38 випускників, з них 21 особа на денній та 17 на заочній формі навчання. Дипломи з відзнакою отримали 5 випускників. З нагоди випуску за активну участь у громадському житті інституту, ініціативність та успіхи в навчанні 5 випускників нагороджені Почесною грамотою інституту, серед них: А.Різов, А.Кіліян, І.Українець, А.Дмітрієва та Г. Стукаленко.
   Щиро вітаємо випускників, бажаємо здійснення усіх планів, а також успіхів у професійній діяльності та в подальшому навчанні!

Фотогалерея додається.