Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   14 червня 2018 року відбувся візит до інституту делегації Коледжу зовнішньої економіки та торгівлі м. Наньчан (провінція Цзянсі, КНР) до складу якої входили: голова закладу Ю Так Тат та його заступники Шихонг Лу та Джинген Жонг. Представники коледжу перебували в Одесі у рамках масштабного Українсько-Китайського інвестиційного форуму, одним з напрямів якого було налагодження партнерських зв’язків між двома країнами в освітній сфері.
   Під час зустрічі з директором інституту Миколою Іжею гості мали нагоду ознайомитися з історією та основними напрямами діяльності закладу, факультетами та спеціальностями, досягненнями колективу, міжнародним співробітництвом. Микола Іжа особливо підкреслив важливість співпраці вишу з китайськими партнерами та висловив сподівання на її подальший розвиток.
   Також члени китайської делегації презентували свій коледж та обговорили потенційні напрями співпраці з представниками закладів вищої освіти м. Одеса.
   Наприкінці візиту почесні гості ознайомилися з матеріально-технічною базою ОРІДУ НАДУ при Президентові України, оглянули музейну експозицію, навчальні аудиторії, актову залу, відвідали центр дистанційного навчання та кафедру регіональної політики та публічного адміністрування.

Фотогалерея додається.