Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   8 червня 2018 року завершилася практика для учнів 10-х класів Одеського економічного ліцею та Одеського юридичного ліцею, яка вже другий рік поспіль проходила на базі інституту. У період з 29 травня по 8 червня в рамках практики майбутні випускники мали можливість краще познайомитися з програмою підготовки менеджерів, поглибити свої знання в галузі управління та англійської мови за професійним спрямуванням.
   Викладачі кафедри менеджменту організацій у ігровій формі розкрили такі теми, як «Тайм-менеджмент школяра», «Маркетингове забезпечення бізнесу», «Етика та етичні взаємовідносини в офісному середовищі», «Бізнес в інтернеті» тощо.
   Особлива увага приділялася підвищенню рівня володіння англійською мовою, адже спілкування під час практики відбувалося переважно англійською.
   Викладачі кафедри української та іноземних мов провели олімпіаду «English Grammar and Lexics», вікторину «Що? Де? Коли?», поетичний конкурс, а також тематичні заняття «EU bodies and institutions», «American English», «Business English». Також до проведення занять з англійської мови у цьому році долучилися фахівці відділу комунікацій інституту та найкращі студенти, що надало можливість поділитись практичним досвідом спілкування.
   Викладачі кафедри регіональної політики та публічного адміністрування в рамках підготовки майбутніх управлінців провели тематичні кейси та практичні заняття з публічної майстерності.
   Підсумком практики стало вручення сертифікатів всім учасникам заходу.
   За організацію та проведення практики науково-педагогічний колектив інституту відзначено Подякою Територіального відділу освіти Київського району департаменту освіти та науки Одеської міської ради.

Фотогалерея додається.