Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   24 травня 2018 року кафедрою гуманітарних та соціально-політичних наук проведено «круглий стіл» на тему: «Кадрове забезпечення органів публічної влади: досвід професійного навчання публічних службовців». Захід присвячено 100-річчю державної служби України, Дням науки та Європи.
   У заході взяли участь: О.С. Ревякін, заступник директора департаменту соціальної та сімейної політики Одеської облдержадміністрації; Н.В. Ціповяз, начальник управління персоналом Головного управління Пенсійного Фонду в Одеській області; О.К. Золотухіна, начальник відділу кадрового забезпечення департаменту праці та соціальної політики Одеської міської ради; Ю.О. Гурієнко, завідувач сектору з кадрових питань Департаменту охорони здоров’я Одеської міської ради; Л.В. Дворянович, головний спеціаліст з питань персоналу департаменту охорони здоров’я Одеської облдержадміністрації. Учасниками заходу також були: М.П. Попов, перший заступник директора ОРІДУ; Н.М. Колісніченко, завідувач кафедри української та іноземних мов, С.О. Липовська, начальник відділу підвищення кваліфікації кадрів, а також викладачі та аспіранти кафедри гуманітарних та соціально-політичних наук.
   Метою «круглого столу» була дискусія щодо особливостей кваліфікаційних вимог до державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування; досвід професійного навчання публічних службовців, а також шляхи покращення цього навчання.
   Під час заходу доценти О.Д. Корвецький та Л.В. Курносенко презентували спеціалізації «Публічне управління у сфері охорони здоров’я” й «Публічна політика у сфері соціального і гуманітарного розвитку». Цінні пропозиції висловили у своїх виступах представники органів влади, які опікуються питаннями кадрового забезпечення. Відбулася доброзичлива й плідна розмова під між викладачами інституту та практичними працівниками.
   За підсумками «круглого столу» були обговорені питання щодо визначення загальних навчальних потреб та потреб у безпосередньому навчанні публічних службовців за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування».

Фотогалерея додається.