Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   14 квітня 2018 року в Одеському літературному музеї пройшов грузинсько-український патріотичний захід «Батьківщина – мова – віра!» Серед запрошених були співробітники органів публічної влади, іноземні дипломати, діячі культури, представники громадських організацій та культурних товариств. Від ОРІДУ НАДУ при Президентові України участь у заході взяли доцент кафедри публічного управління та регіоналістики Наталія Піроженко, заступник начальника відділу комунікацій Тетяна Фольгіна та головний спеціаліст цього відділу Андрій Маєв.
   З урочистими промовами до гостей звернулися голова Грузинського культурно-освітнього центру «Іверія» Шорена Гегешідзе, Консул Грузії в Одесі Торніке Берекашвілі, заступник директора Управління культури, національностей, релігій та охорони об'єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації Ярослава Різнікова, українські та грузинські військовослужбовці, які у різні роки боронили свободу своєї Батьківщини. Було відзначено, що тяжкі випробування не похитнули міцну дружбу між Грузією та Україною, які обов’язково залишать у минулому важкі часи та відновлять свою територіальну цілісність.
   Також було продемонстровано документальний фільм про трагічні події у Тбілісі 9 квітня 1989 року, аматорські колективи виконали грузинські та українські пісні, а діти українських і грузинських військових, отримали подарунки.
   Представники інституту подякували Консулу Грузії в Одесі за запрошення на цікавий захід та висловили сподівання на подальшу співпрацю.

Фотогалерея додається.