Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   В період з 03 по 05 квітня 2018 року в Одеському регіональному інституті державного управління НАДУ при Президентові України було організовано та проведено короткостроковий тематичний семінар «Конкурентоспроможний лідер в управлінні реформами на сучасному етапі» з підвищення кваліфікації державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування з Вінницької, Миколаївської, Одеської, Херсонської областей. Відкрили роботу семінару начальник відділу підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України Липовська С.О. та завідувач сектору організації семінарів за державним замовленням Привалова Н.В., які поінформували слухачів про внутрішній розпорядок і напрямки діяльності відділу підвищення кваліфікації кадрів та Інституту в цілому.
   В рамках семінару проведено низку занять, а саме:
   - лекція: «Поняття про лідерство. Лідерство в управлінській діяльності»;
   - семінарські заняття та «круглі столи»: «Методи здійснення психологічного впливу лідера», «Лідерство – запорука ефективного реформування системи публічного управління», «Вивчення особистісних рис, поведінки і взаємовідносин членів групи для визначення неформальних ситуативних лідерів», «Лідер як організатор командної роботи», «Практика використання методів психологічного впливу в процесах управління: переконання, прохання, формування прихильності, примус, маніпуляція, деструктивна критика» тощо.
   В роботі семінару взяли участь кращі викладачі ОРІДУ НАДУ при Президентові України та інших вищих навчальних закладів освіти міста Одеси.
   З метою практичного спрямування до участі у роботі семінару були залучені керівники органів публічної влади та очільники громадських організацій, а саме: голова Одеської обласної Ради миру – Афанасьєва Т.В.; Доброславський селищний голова Лиманського району Одеської області – Прокопечко Л.Я.; голова Одеської обласної організації Національна спілка журналістів України – Работін Ю.А.
   Більшість занять мали практичне спрямування та були проведені з використанням сучасних технологій навчального процесу. Слухачі мали можливість обмінюватися досвідом, обговорювати проблемні питання та отримувати відповіді на чисельні запитання.
   За результатами навчання всі слухачі семінару отримали сертифікати державного зразка.
   З метою методичного забезпечення для слухачів семінару підготовлено та розміщено у «хмарі» навчально-методичні матеріали та практичні рекомендації з актуальних питань, що висвітлювалися на семінарі.

Фотогалерея додається.