Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   В період з 26 березня по 30 березня 2018 року в Одеському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України на базі Одеського центру інновацій в електронному урядуванні в рамках реалізації швейцарсько-української програми EGAP «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади» за підтримки МБО «Фонд Східна Європа» та Одеської обласної державної адміністрації проводиться тренінг з питань е-урядування та е-демократії для публічних службовців Одеської області.
   В рамках тренінгу відбулася презентація навчального посібника «Е-урядування та е-демократія» у 15 частинах. Презентував навчальний посібник Семенченко Андрій Іванович, керівник компоненти 2 «Розбудова потенціалу» швейцарсько-української програми EGAP «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади».
   До авторського колективу навчального посібника входять провідні фахівці у сфері електронного урядування та електронної демократії України. Активну участь у написанні навчального посібника взяли науково-педагогічні працівники Одеському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (Пігарєв Юрій Борисович, завідувач кафедри електронного урядування та інформаційних систем і Куспляк Ігор Сергійович, декан факультету публічного управління та адміністрування) та Одеської Національної академії зв’язку ім. О.С. Попова (Гапанович Ярослав Валерійович, керівник науково-виробничого центру підвищення кваліфікації, працевлаштування та виробничої практики та Ложковський Анатолій Григорович, завідувач кафедри комутаційних систем).
   Під час проведення тренінгу, який відбувається в Одеському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління

Фотогалерея додається.