Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   Підвищення кваліфікації посадових осіб проводилось на виконання п. 2 плану-графіка підвищення кваліфікації посадових осіб виконавчих органів Одеської міської ради на 2018 рік, затвердженого розпорядженням в.о. міського голови від 08 лютого 2018 року № 47 «Про організацію підвищення кваліфікації посадових осіб виконавчих органів Одеської міської ради у 2018 році».
   20 лютого відбувся круглий стіл з «Дотримання вимог трудового законодавства в органах публічної влади. Отримання публічними службовцями професійної освіти як одна із умов просування на службі в органах місцевого самоврядування» за участю директора Інституту, професора кафедри регіональної політики та публічного адміністрування, д.політ.н., професора Іжі М.М.
   Під час зустрічі слухачі мали можливість познайомитись із проектом закону про службу в органах місцевого самоврядування та поставити актуальні питання.
   Начальник відділу підвищення кваліфікації кадрів Липовська С.О та старший викладач кафедри права та законотворчого процесу Інституту Долгіх Н.П. обговорили із учасниками семінару правові аспекти ведення кадрової роботи та підвищення професійної компетентності службовців.
   Для слухачів було проведено два тренінги «Конструктивне вирішення конфліктів» та «Порядок проведення соціального діалогу» за участі психолога Кавалерчик О.І.
   Впродовж семінару було висвітлені актуальні теми:
   «Боротьба з корупцією в органах публічної влади: оновлення влади та антикорупційна реформа» доцент кафедри державознавства і права Інституту Фальковський А.О.;
   «Декларування доходів посадових осіб місцевого самоврядування як засіб попередження корупції» - начальниу управління податків і зборів з фізичних осіб ГУ Держпраці в Одеській області Решетник В.М.;
   «Порядок оформлення тимчасових листів непрацездатності. Дотримання вимог Конвенції ООН про права з інвалідністю» - начальник відділу експертизи тимчасової непрацездатності управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Одеській області Махонін В.Р.;
   «Ділова українська мова в державному управлінні» - завідувач сектору організації семінарів за договорами відділу підвищення кваліфікації кадрів Інституту Шматоваленко Л.С.
   За результатами підвищення кваліфікації слухачі добре засвоїли весь навчально-методичний матеріал. В своїх анкетах за підсумками семінару учасники відмітили: «Висловлюємо щиру подяку за організацію семінару, за змістовні та цікаві лекції. Заняття проводилися на високому та професійному рівні».
   У останній день семінару, за підсумками тестування, слухачі отримали сертифікати .

Фотогалерея додається.