Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   05 лютого 2018 року на базі Вінницького обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій за участю працівників і викладачів Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (далі – Інститут) було проведено тематичний короткостроковий семінар «Ефективні управлінські технології в органах публічної влади» з підвищення кваліфікації керівного складу органів публічної влади Вінницької області.
   Під час відкриття семінару перед присутніми виступили голова Вінницької обласної державної адміністрації Коровій Валерій Вікторович та заступник голови Вінницької обласної ради Кременюк Михайло Володимирович, які підкреслили важливу роль Одеського регіонального інституту державного управління у процесі професіоналізації посадових осіб органів публічної влади Вінницької області та зазначили, що саме від кваліфікації, професійної та ділової компетентності посадовців залежить прийняття продуманих, обґрунтованих рішень та здатність реалізовувати політичні та соціально-економічні завдання, що є одним з вирішальних чинників успішного розвитку держави в умовах сучасних реформ.
   В роботі семінару взяли участь 50 осіб з числа керівників структурних підрозділів Вінницької облдержадміністрації, обласної та міської рад, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, сільські голови та голови об’єднаних територіальних громад.
   У рамках семінару обговорювалися актуальні питання щодо ефективності діяльності органів публічної влади та практичних кроків впровадження внутрішнього контролю. Низку практичних питань було обговорено під час семінарського заняття за темою «Регламент взаємодії як управлінська технологія у системі місцевого самоврядування та регіонального управління». Практичні рекомендації для подальшого використання у діяльності запропоновано слухачам на занятті за темою «Формування та затвердження проектів державно-приватного партнерства в умовах реформ децентралізації». Зазначені заняття проведені за участю викладачів інституту. За результатами підвищення кваліфікації слухачі одноденного семінару отримали сертифікати.
   Також на замовлення голови Вінницької облдержадміністрації працівниками відділу підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України спільно з Вінницьким обласним центром ПКК вперше організовано проведення підвищення кваліфікації двадцяти державних службовців Вінницької області за професійною програмою, яке буде проводитися в період з 05 по 16 лютого 2018 року на базі Вінницького обласного центру ПКК. По завершенню навчання за результатами опрацювання навчальної програми слухачі отримають свідоцтва державного зразка.
   Під час проведення семінарів всіх учасників було поінформовано про діяльність Інституту умови вступу на різні факультети та про навчальні послуги щодо підвищення кваліфікації кадрів. Слухачі отримали відповідні буклети.»

Фотогалерея додається.