Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   30 січня 2018 року в Одеській облдержадміністрації відбувся семінар на тему: «Здійснення публічних закупівель відповідно до вимог чинного законодавства та розпорядження голови Одеської ОДА від 09 червня 2017 року №457/А-2017». Від ОРІДУ НАДУ при Президентові України презентувала проект плану графіка підвищення кваліфікації державних службовців Одеської області на 2018 рік начальник відділу підвищення кваліфікації Одеського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України Липовська С.О.
   Семінар був організований Департаментом економічної політики та стратегічного планування Одеської обласної державної адміністрації. Метою семінару було підвищення рівня знань осіб, відповідальних за організацію та проведення публічних закупівель в апаратах і структурних підрозділах обласної та районних державних адміністрацій та планування навчальної діяльності з цих питань у 2018 році.
   Учасники семінару, серед яких представники структурних підрозділів обласної та районних державних адміністрацій, комунальних установ та організацій, отримали консультативно-методичні рекомендації у сфері публічних закупівель від викладача ОРІДУ НАДУ при Президентові України Насипаного В.І., начальника відділу з моніторингу та перевірок закупівель Південного офісу Державної аудиторської служби України Васильєва О.А., начальника управління обслуговування розпорядників коштів та інших клієнтів Головного управління Державної казначейської служби України в Одеській області Шляпошнікової Г.Г.

Фотогалерея додається.