Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   25 жовтня 2017 року на базі комунальне підприємство “Обласний інформаційно-аналітичний центр” були проведені лекційні заняття у форматах обговорення та дискусії зі слухачами 2 курсу заочної форми навчання факультету публічного управління та адміністрування, які навчаються по магістерської програми за спеціальності “Публічне управління та адміністрування ” спеціалізації “Електронне урядування”.
   Метою виїзного заняття було ознайомлення з досвідом побудови ІТ-архітектури системи е-урядування (ІТ-архітектура мережі органів виконавчої влади Одеської області та Одеської міської ради), аналіз складових прикладного рівня системи (аналіз ресурсів та сервісів мережі органів виконавчої влади Одеської області) та обговорення використання систем електронного урядування в Україні (СЕДО органів виконавчої влади Одеської області та Одеської міської ради) та пов’язані з цими питання проблематика реінжинірингу адміністративних процесів в органах публічного управління.
   В обговорені та дискусії прийняли участь провідні фахівці в галузі електронного урядування, заступник директора комунального підприємства “Обласний інформаційно-аналітичний центр”, А. М. Демещик, заступник начальника управління інформації Одеської міської ради В.Л. Попов та слухачі інституту.
   Активну участь у обговоренні питань в рамках дисциплін “ІТ-архітектура системи електронного урядування” та “Реінжиніринг адміністративних процесів в органах публічної влади” взяли слухачі Бузиновський Ю.О., Деревич М.А., Дерев’янко М.М., Дехтяр В.О., Дятловський
   В.В., Константіновський В.А., Криштофор О.М., Кухарська Я.О., Магдич І.Ю., Шаповал С.С.
   А.М. Демещик та В.Л. Попов відповіли на багаточисленні запитання слухачів. Слухачі почули практичні паради щодо процесів інформатизації в органах публічної влади та захисту державних інформаційних ресурсів. Ю. Б. Пігарєв – модератор заходу підвів підсумки занять та подякував всіх учасників зустрічі за активність, зацікавленість, ініціативність та професійність. Учасники зустрічі підкреслили ефективність проведення в рамках дисциплін спеціалізації занять у форматі виїзних зустріч з фахівцями в галузі електронного урядування.
Фотогалерея додається.