Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   В період з 06 по 09 жовтня 2017 року в інституті з робочим візитом перебував професор факультету економіки і управління, керівник дослідницької групи з економіки публічних фінансів Університету м. Тлемсен (Алжир) д-р Зін М. Барка.
   06 жовтня професор Барка зустрівся з завідувачем кафедри економічної та фінансової політики ОРІДУ НАДУ професором А. Г. Ахламовим. Під час зустрічі професор Барка дізнався про основні напрямки діяльності кафедри, зокрема, участь у наукових дослідженнях на замовлення органів публічної влади, а також розповів про факультет економіки і управління Університету м. Тлемсен та дослідницьку групу, яку він очолює. Сторони досягли попередньої згоди щодо встановлення співпраці та проведення відеоконференції з економічної тематики.
   Того ж дня в ході знайомства з Інститутом завідувач сектору міжнародних зв’язків інституту А. П. Маєв поінформував професора Барка про основні напрямки освітньої та міжнародної діяльності вишу.
   09 жовтня під час зустрічі представник алжирського університету та перший заступник директора інституту М. П. Попов підбили підсумки візиту та висловили сподівання на розвиток двосторонньої співпраці.

Фотогалерея додається.