Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   04 жовтня 2017 року на базі комунальне підприємство “Обласний інформаційно-аналітичний центр” були проведені семінарські заняття для слухачів 3 курсу заочної форми навчання факультету публічного управління та адміністрування, які навчаються по магістерської програми за спеціальності “Державне управління” спеціалізації “Інформатизація державного управління”.
   Метою виїзного заняття було ознайомлення з практичним досвідом розробки та реалізації регіональної програми інформатизації (РПІ) (РПІ Одеської області “Електронна Одещина”), оцінки захищеності інформації (комплексна система захисту інформації (КСЗІ) мережі органів виконавчої влади Одеської області та Одеської міської ради)та організації ефективного управління ресурсами та сервісами (ІТ-архітектура мережі органів виконавчої влади Одеської області та Одеської міської ради).
   В семінарських заняттях прийняли участь провідні фахівці в галузі інформатизації органів публічного управління, директор комунального підприємства “Обласний інформаційно-аналітичний центр”, магістр державного управління А.М. Тиндюк, заступник начальника управління інформації Одеської міської ради В.Л. Попов та начальник відділу технічного захисту інформації комунального підприємства “Обласний інформаційно-аналітичний центр” І. Копитченко.
   Активну участь у обговоренні питань в рамках дисциплін “Організаційно-правові засади електронного урядування органів публічного управління” відповідно до тем “Аналіз загальнодержавних та місцевих проектів інформатизації” (семінарське заняття № 4) та “Критерії оцінки захищеності інформації в комп'ютерних системах від несанкціонованого доступу” ( семінарське заняття № 5), а також “Телекомунікаційна інфраструктура на регіональному та місцевому рівні” відповідно до теми “Ефективне управління ресурсами та сервісами” (практичне заняття № 5), взяли слухачі 6 групи Васєв В.О., Клим О.Б., Скакунов О.В. та Кириловська О.Ю.
   А.М. Тиндюк,В.Л. Попов та І. Копитченко відповіли на запитання слухачів. Слухачі почули практичні паради щодо процесів інформатизації в органах публічної влади та захисту державних інформаційних ресурсів. Ю. Б. Пігарєв – модератор семінарів, підвів підсумки занять. Від подякував учасників семінарів і зазначив, що виїзна форма проведення занять дуже ефективна при проведені занять в рамках дисциплін спеціалізації.
Фотогалерея додається.