Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   25 вересня 2017 року слухачі інституту денної форми навчання за спеціалізацією «Місцеве самоврядування» Кляуз Т., Негуляева І., Сервецька М. взяли участь у тренінгу «Жінки - лідери змін в місцевих громадах», який був організований Благодійним фондом «Рівність і взаємоповага» для активних представниць Одеської області. Мета тренінгу спрямована на навчання та мотивацію жінок до керівництва та соціальної відповідальності на місцевому рівні.
   Учасникам проведені презентації на тему «Публічний виступ як засіб досягнення поставлених цілей»; «Захист прав жінок на місцевому та національному рівнях в Україні»; «Проектне мислення – побудова проектної моделі».
   Тренінг надав можливість оволодіти основами майстерності публічного виступу та презентації своїх ідей; базовим інструментарієм щодо захисту своїх прав та можливостей на місцевому, національному та міжнародному рівнях, а головне – розуміння, яким чином можна розвинути проектне мислення та підготувати соціальний проект, що може допомогти вирішити проблемні питання громади.
   Кожній учасниці запропоновано розробити власний соціальний проект і представити його на заключній сесії у Києві, яка передбачає залучення як представниць з областей, активістів захисту та просування прав жінок в Україні, так і представників донорських організацій, що забезпечить формування комунікаційної платформи між зацікавленими особами для створення можливостей щодо фінансування відібраних ініціатив.
Фотогалерея додається.