Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   19 вересня 2017 року декан факультету менеджменту та бізнес-технологій Юлія Євстюніна, голови студентського самоврядування інституту Андрій Різов та факультету Віктор Тусик взяли участь у Форумі «Бізнес – молодь: ефект WOW від співпраці». Захід в Одесі став другим із серії регіональних форумів, проведених в рамках ініціативи “Українського Пакту заради молоді-2020”. Його метою стало налагодження діалогу між компаніями та активною молоддю, сприяння створенню нових програм практики, стажування та першої роботи. Захід відбувся в Impact Hub Odessa за участю студентської молоді та провідних компаній – роботодавців Одещини.
   Учасників Форуму привітали заступник Міністра молоді та спорту Олександр Ярема, заступник представника Фонду народонаселення ООН в Україні Павло Замостян, заступник голови місії Посольства Австрії в Києві Флоріан Кольфюрст та голова правління Центру “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” Марина Саприкіна.
   В рамках заходу провідні HR-менеджери успішних компаній провели для молоді серію майстер-класів з планування кар’єри та успішного працевлаштування. Представники факультету взяли участь у дискусії щодо важливих критеріїв у виборі першого робочого місця, а також відвідали майстер-класи з написання резюме та підготовки самопрезентації.