Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   Аспіранти інституту Марія Лемець та Олександра Кубрак у липні – серпні в 2017 року пройшли стажування у Німецькому університеті адміністративних наук міста Шпайєр (ФРН). Протягом стажування представники інституту вивчали німецький досвід організації правової системи, мали змогу ознайомитися з найновішими надходженнями до бібліотеки, зустрітися з практикуючими суддями, професорами університету для обговорення різних аспектів дослідження.
   В період з 7 по 18 серпня аспіранти також взяли участь у літній школі «Public Administration in Multi-Level System», що проводилася Німецьким університетом адміністративних наук спільно з Тбіліським національним університетом ім. Іване Джавакішвілі. Програма школи передбачала актуальні дискусії та відвідання ряду інституцій, серед яких: Європейський центральний банк, Міністерство внутрішніх справ та спорту землі Райнленд-Палатінет, Парламент землі Райнленд-Палатінет, Вищий адміністративний суд землі Баден-Вьюртемберг, Парламент ЄС, Європейський суд з прав людини і т.п.
   Аспіранти інституту, які володіють англійською або німецькою мовами, щороку запрошуються до участі у наукових стажуваннях на базі німецького університету-партнеру, фінансове забезпечення яких здійснюється завдяки стипендіальним програмам.

Фотогалерея додається.