Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   30-31 серпня 2017 року в Одесі відбулася зустріч тренерів відкритих даних програми “Створення національної мережі тренерів відкритих даних” з метою поширення досвіду міст щодо оприлюднення публічної інформації у форматі відкритих даних та обговорення можливостей подальшої співпраці. Програма “Створення національної мережі тренерів відкритих даних” підтримується Державним агентством з питань електронного урядування України за участі проекту USAID/UK aid “Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах” та Фонду “Євразія” у партнерстві з фондом “Східна Європа” та Open Data Institute, Лондон.
   Під час заходу учасники обговорили здобутки у сфері відкритих даних, виклики, які виникли під час роботи в містах, перспективи розвитку відкритих даних та визначили основні завдання для Національної мережі тренерів з відкритих даних до жовтня 2018 року. У заході взяв участь
   Ю.Б. Пігарєв, завідувач кафедри електронного урядування та інформаційних систем ОРІДУ НАДУ при Президентові України, науковий керівник лабораторії «Інноваційних технології в електронному врядуванні» єдиного навчального комплексу «Лабораторія інноваційних технологій електронного врядування» в межах програми EGAP.

Фотогалерея додається.