Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   Напередодні Дня незалежності України, 23 серпня 2017 року, співробітники інституту відвідали Одеський театр опери і балету, де відбулася урочиста церемонія вручення державних нагород, відзнак і звань цілого ряду жителів Одеси і області.
   Одним із найважливіших заходів у рамках відзначення 26-ї річниці незалежності України на Одещині стали урочистості в Одеському національному академічному театрі опери та балету. Церемонія розпочалася з Державного Гімну України. Після цього присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять полеглих героїв, які загинули під час виконання бойових завдань у зоні проведення антитерористичної операції.
   Далі учасників святкових зборів вітали перші особи області та міста. У рамках відзначення свята, Максим Степанов урочисто вручив відзнаки пошани від імені кабінету міністрів та Одеської ОДА. Привітав з прийдешнім святом одеситів також і голова Одеської обласної ради Анатолій Урбанський. Під час своєї промови він відзначив, що за роки незалежності Україна не лише не здалася, а навпаки ? ще міцніше згуртувалася. Анатолій Урбанський також вручив низку нагород від імені Верховної Ради України та Одеської обласної ради, серед них і звання почесного громадянина Одеської області. Приєднався до привітань та вручив почесні міські нагороди Одеський міський голова ? Геннадій Труханов.
   Після офіційної частини розпочався святковий концерт за участі відомих одеських колективів, та солістів, які виконували композиції, присвячені Україні.

Фотогалерея додається.